Kan jeg returnere produkter fra forskellige ordrer på samme tid?

Hos os er intet umuligt, og heller ikke dét at sende forskellige ordrer tilbage i samme pakke! Du skal blot lægge ud med at registrere en returvare hver med det respektive ordrenummer (så vi får et godt overblik). Hereftter skal du kun betale returfragt én gang.

Efter alt det tekniske arbejde er udført, pakker du varerne i en pakke, udskriver kvitteringerne for hver ordre og lægger dem pænt i pakken. Så smækker du retursedlen på og afleverer den hos nærmeste PostNord-forhandler. Så kan du bare læne dig tilbage, så klarer vi resten!

Svarede dette på dit spørgsmål? Tak for din feedback Din meddelelse kunne ikke sendes. Prøv igen senere!

Har du stadig brug for hjælp? Kontakt os Kontakt os