Hvad sker der, hvis vi ikke bliver enige?

Hos Partyking ønsker vi naturligvis altid, at vores kunder er fuldt ud tilfredse, og vi gør alt, hvad vi kan for at nå til enighed med dig som kunde, hvis der er noget, du ikke er tilfreds med!

Såfremt der opstår en tvist, henviser vi primært til forbrugerklagenævnets anbefalinger. Ved e-handel over grænserne kan du gå videre med din sag via EU's fælles side for tvistbilæggelse, der behandler denne type tvister.