Er varen på lager?

Vi har gjort det super nemt at se, om en vare er på lager eller ej. Til højre for produktbilledet er der enten en grøn tekst "På lager" eller rød tekst "Midlertidigt udsolgt".

Lagerstatus for hvert produkt vises i realtid, og da det desværre ikke er muligt at reservere produkter, inden bestillingen er afgivet, anbefaler vi, at du er hurtig på tasterne, så du ikke kommer for sent!