Jeg har modtaget en leveringsmeddelelse, men jeg har ikke bestilt noget?

Måske har du verdens bedste ven eller en fjern slægtning, der har købt en supersjov gave til dig og derfor har valgt din adresse som leveringsadresse? Eller måske har nogen indtastet det forkerte mobilnummer eller e- mailadresse, da de afgav deres ordre.

Synes du, det hele er alt for uhyggeligt efter din smag, kan vores festlige kundeservice undersøge sagen nærmere!