Jeg har ikke modtaget besked endnu, kan jeg afhente min pakke alligevel?

Nogle gange fungerer teknologien ikke, som den skal. Har du ikke har modtaget besked via e-mail eller SMS om, at din pakke er nået frem til udleveringsstedet, selvom sporingen siger noget andet? Så kan du vise pakkenummeret på leveringsstedet, så finder de pakken for dig!

Har du derimod valgt levering til en pakkeboks via Budbee eller Instabox, kræves der en særlig kode for at afhente pakken. Tag kontakt til vores festlige kundeserviceteam, så hjælper de dig!