Kan jeg vælge en anden leveringsadresse end min egen?

Festen skal ikke altid holdes på samme adresse, som varerne er bestilt fra, så det er absolut muligt at vælge en anden leveringsadresse end din egen. Den nemmeste måde at gøre dette på er at udfylde din egen adresse under kundeoplysninger i kassen. Markér derefter afkrydsningsfeltet "Samme adresse som ovenfor", og indtast i stedet den nye leveringsadresse.

Var du for hurtig på tasterne og har allerede placeret din ordre? Er du hurtig nok, kan du kontakte vores festlige kundeservice, så sørger de for, at din pakke når frem til den rigtige adresse!