Hvilke leveringsmuligheder tilbyder I?

Hvilke leveringsmuligheder tilbyder vi ikke? Alt efter hvor i landet du bor, og hvilken type produkt du køber, tilbyder vi flere forskellige leveringsmuligheder og leveringsmetoder. Indtast dit postnummer i kassen og se, hvilke muligheder vi kan tilbyde dig!

Vi tilbyder levering til udleveringssteder via PostNord, levering til pakkebokse med Budbee og Instabox samt hjemmelevering med Budbee, Instabox og PostNord. Du kan også få levering til erhverv. Vi leverer desværre ikke til Grønland. Husk, at der ikke sendes pakker fra os på helligdage.