Er det sikkert at handle hos jer?

Bliver en fest sjovere med tusindvis af balloner? Svar: JA! Eftersom Klarna gør brug af SSL (Secure Socket Layer), indebærer det, at alle ordrer, der placeres hos os, er krypterede. Det betyder med andre ord, at Partyking AB ikke har adgang til kortnumre eller andre følsomme oplysninger!

Ønsker du at dykke yderligere ned i SSL, anbefaler vi, at du kontakter Klarna. Partyking AB garanterer, at persondata ikke sælges videre til tredjepart.

Svarede dette på dit spørgsmål? Tak for din feedback Din meddelelse kunne ikke sendes. Prøv igen senere!

Har du stadig brug for hjælp? Kontakt os Kontakt os